August 12, 2017

Despre ICY

 

A fi mai mult decât cere societatea este o raritate, dar cu ICY orice este posibil, ICY oferind tinerilor ceea ce învățământul românesc nu oferă, respectiv gândirea practică și dezvoltarea abilităților ce vor putea fi folosite în viață și nu doar în cadrul orelor de curs.

 

 

Despre echipa ICY

 

Un mediu prielnic dezvoltării intelectuale și personale este acela unde ești înconjurat de oameni cu sufletul frumos și inima pură, astfel echipa ICY se bucură de o creștere armonioasă, care contribuie decisiv la succesele proiectelor derulate de acest ONG.

Bucură-te de viață, de frumos, de tot ceea ce vrei tu, alege să fii ICY, împreună putem aduce o schimbare vizibilă în comunitate.

ICY este totul pentru cel care alege că vrea mai mult de la viață, noi am decis să derulăm proiecte prin intermediul cărora să-I ajutăm pe cei dornici de mai mult să-și atingă obiectivele.

Bunăstarea, compasiunea și creativitatea, sunt caracteristicile ce stau la baza formării echipei ICY, astfel am reușit să devenim o echipă în adevăratul sens al cuvăntului.

La noi nu există un șef, toți suntem egali, avem un cuvânt de spus, dar cel mai frumos lucru este acela că suntem buni ascultători, cu alte cuvinte există un respect reciproc, pe care nu-l veți găsi oriunde.

 

Boțoroga Cosmin- Alin:

 • Dorința de a schimba lumea m-a schimbat pe mine, m-a făcut să văd societatea ca pe un puzzle pe care ICY îl poate completa.
  ICY înseamnă viziune, ambiție și creativitate, reprezentând viitorul, ICY ești tu, colegii, prietenii și părinții tăi, ICY este totul pentru cel care vrea mai mult de la viață.
  ICY este o familie!
  Pentru mine ICY este tot ce iubesc, fiind o parte din sufletul meu.

Mihăilă Tudor:

 • ICY reprezintă pentru mine un loc în care mă întâlnesc cu câțiva prieteni și lucrăm la lucruri care ne fac o plăcere pe care nu o putem lua de altundeva, ceva mai important decât simpla organizare a unor evenimente pentru oamenii de vârsta noastră.

Oana Rotaru :

 • ICY este pentru mine “aici” si “acum”. Reprezintă adevăratul meu prezent care mă ajută să-mi consolidez viitorul. E șansa pe care am primit-o de a face împreuna cu ei cea mai frumoasă muncă posibilă; dezvoltarea.

Mara Mihalache :

 • Pentru mine ICY reprezintă o modalitate de a mă descoperi și dezvolta, de a crea relații atât cu persoane foarte asemănătoare mie, cât și cu oameni foarte diferiți, de la care am multe lucruri noi de învățat.
  De asemenea, este ocazia prin care pot înțelege și schimba ceva în comunitatea în care trăiesc, în gândirea oamenilor, în modul în care ei își văd viața de zi cu zi, o șansă prin care putem oferi tinerilor oportunitățile pe care nici noi nu le avem încă, dar pe care ni le dorim.

Ioana Istrate:

 • Mereu am vrut să aduc o schimbare în lumea în care trăim, să o ajut la o face măcar puțin mai bună, iar prin ICY pot face asta.
  ICY aduce inițiativa, prin ICY descoperim mijloacele și prin ICY chiar putem realiza lucruri mari.

Gănceanu Viorel:

 • ICY pentru mine reprezintă o etapă de maturizare.
  Acum am șansa să pornesc pe drumul acesta, să dau mai departe tot ce am învățat persoanelor ca mine, care caută constant și altceva în afară de tradițional.

Popa Andrei Emanuel :

 • Am auzit multe critici îndreptate spre cei care sunt diferiți, spre cei care văd lucrurile altfel, și o perioadă lungă de timp am stat neutru în fața acestor critici. Însă într-o zi am primit o doză de inspirație din partea unei persoane care m-a făcut să-mi dau seama că oamenii diferiți au realizat schimbările pe care le trăim acum. Astfel schimbarea a apărut, și acum sunt alături de oameni la fel ca mine, alături de ICY.

 

 

Contactează-ne!SPONSORII NOȘTRI