August 12, 2017

Despre ICY

Citat

Despre echipa ICY

     ICY este o asociație neguvernamentală și non-profit ce își propune să susțină tinerii în urmarea propriilor visuri, idealuri și pasiuni, care încurajează educația în funcție de domeniul de activitate al fiecăruia și care speră să asigure sprijinul necesar pentru formarea personalităților și aptitudinilor tuturor membrilor și voluntarilor prin intermediul proiectelor pe care le propune, astfel încât să dezvolte unicitatea și diferențierea pentru formarea unei societăți diversificate, axată pe centrarea necesităților fiecăruia. 

Work Hard. Dream Big. Be The Best

Boțoroga Cosmin- Alin:

 • Dorința de a schimba lumea m-a schimbat pe mine, m-a făcut să văd societatea ca pe un puzzle pe care ICY îl poate completa.
  ICY înseamnă viziune, ambiție și creativitate, reprezentând viitorul, ICY ești tu, colegii, prietenii și părinții tăi, ICY este totul pentru cel care vrea mai mult de la viață.
  ICY este o familie!
  Pentru mine ICY este tot ce iubesc, fiind o parte din sufletul meu.

Mihăilă Tudor:

 • ICY reprezintă pentru mine un loc în care mă întâlnesc cu câțiva prieteni și lucrăm la lucruri care ne fac o plăcere pe care nu o putem lua de altundeva, ceva mai important decât simpla organizare a unor evenimente pentru oamenii de vârsta noastră.

Oana Rotaru :

 • ICY este pentru mine “aici” si “acum”. Reprezintă adevăratul meu prezent care mă ajută să-mi consolidez viitorul. E șansa pe care am primit-o de a face împreuna cu ei cea mai frumoasă muncă posibilă; dezvoltarea.

Mara Mihalache :

 • Pentru mine ICY reprezintă o modalitate de a mă descoperi și dezvolta, de a crea relații atât cu persoane foarte asemănătoare mie, cât și cu oameni foarte diferiți, de la care am multe lucruri noi de învățat.
  De asemenea, este ocazia prin care pot înțelege și schimba ceva în comunitatea în care trăiesc, în gândirea oamenilor, în modul în care ei își văd viața de zi cu zi, o șansă prin care putem oferi tinerilor oportunitățile pe care nici noi nu le avem încă, dar pe care ni le dorim.

Ioana Istrate:

 • Mereu am vrut să aduc o schimbare în lumea în care trăim, să o ajut la o face măcar puțin mai bună, iar prin ICY pot face asta.
  ICY aduce inițiativa, prin ICY descoperim mijloacele și prin ICY chiar putem realiza lucruri mari.

Gănceanu Viorel:

 • ICY pentru mine reprezintă o etapă de maturizare.
  Acum am șansa să pornesc pe drumul acesta, să dau mai departe tot ce am învățat persoanelor ca mine, care caută constant și altceva în afară de tradițional.

Popa Andrei Emanuel :

 • Am auzit multe critici îndreptate spre cei care sunt diferiți, spre cei care văd lucrurile altfel, și o perioadă lungă de timp am stat neutru în fața acestor critici. Însă într-o zi am primit o doză de inspirație din partea unei persoane care m-a făcut să-mi dau seama că oamenii diferiți au realizat schimbările pe care le trăim acum. Astfel schimbarea a apărut, și acum sunt alături de oameni la fel ca mine, alături de ICY.

 

[btnsx id=”589″]