December 7, 2017

Mentorium Arena

 

 

 

Cu toții am fost tineri, tineri cu anumite semne de întrebare legate de viitor, respectiv de ceea ce ar urma să practicăm în viață pentru a reuși să avem un trai în conformitate cu dorințele noastre.

Unii au făcut alegerea corectă, aceștia sunt cei mai norocoși, au știut la ce sunt buni și au aprofundat, dezvoltându-și abilitățile necesarpentru a face performanță, ulterior devenind cei mai buni, dar noi, noi cei care nu știm încotro să o apucăm?

Noi, ce facem?

Ne pregătim de viitor prin intermediul celui mai interesant și interactiv proiect de devoltare personală și orientare în carieră din România, numit Mentorium Arena.

În urma participării tale în cadrul acestui proiect vei deveni ABSOLVENT AL PROPRIEI VIEȚI, tot ceea ce trebuie să faci este să vrei să faci mai mult pentru tine.

Tot mai mulți tineri nu știu ce să facă cu viitorul lor, acest lucru se datorează lipsei de perspectivă din cadrul învățământului primar, liceal și universitar.

Învățământul românesc este adeptul teoriei, cu cât mai multă cu atât mai bine, tocmai de aceea, tinerii nu pot să aibă o perspectivă amplă asupra viitorului, respectiv nu pot să decidă ce să facă cu propria viață.

Când vine vorba de alegerea profesiei, noua generație este cuprinsă de o mare ambiguitate, membrii acesteia sunt complet lipsiți de experiență, de aici rezultând o problemă majoră privind orientarea în carieră

Alegerea carierei debutează încă de la vârste foarte fragede, respectiv de pe la 4-5 ani, totul pornind de la întrebarea: ”Tu ce vrei să te faci când o să fii mare?”.

Mulți tineri nu sunt capabili să răspundă la întrebarea anterior menționată deoarece nu au avut șansa de a-și descoperi aptitudinile și adevăratul potențial.

Mentorium Arena este un proiect ce are ca scop ajutarea tinerilor pentru a-și găsi vocația, mai simplu spus- orientare în carieră.

Împreună putem schimba mentalități, putem schimba viitorul unor tineri, spre bine și spre prosperitate, atâta timp cât între noi va exista bunătate, prietenie, unitate și pace.is mining ethereum worth itterm paperscheap essay writing service