September 27, 2017

Vreau să fiu antreprenor

Motto: ”Dacă crezi că poți sau dacă crezi că nu poți, ai dreptate!”- Henry Ford

 

Alege!

Viața este un dar, însă ceea ce alegem să facem în viață este o alegere!

Definitia succesului ne arata ca fiecare om are propria sa perspectiva asupra succesului. (faimă, bani, un job bine plătit,..etc.). Implicit, pentru ca suntem intr-o interdependenta continua, fiecare element il va influenta pe celalat, fiecare om va avea o urma in viata celuilalt, iar astfel, societatea capata o imagine diferita, ascendenta.

Antreprenoriatul nu este doar o meserie, este un mod de viață, prin intermediul căruia fiecare afacerist își lasă o amprentă asupra comunității, fiecare business în parte fiind unic în felul său, având ”ceva” din personalitatea antreprenorului, dând lumii o pată de culoare, albă sau neagră, după sufletul fiecăruia.

Vrând să ofere tinerilor o perspectivă amplă asupra viitorului, din punct de vedere economic, Fundația Romanian Business Leaders a creat proiectul național ”Vreau să fiu antreprenor”, care oferă noii generații posibilitatea de a învăța de la antreprenorii de succes din țară.

Noi, Asociația ”International Community of the Young” am fost coordonatorii județeni ai acestui proiect, care a întrunit la Bârlad, la Teatrul ”Victor Ion Popa” 300 de liceeni, aceștia având posibilitatea de a interacționa cu doi oameni de afaceri.

Evenimentul a avut un impact deosebit asupra celor prezenți, existând o interacțiune între cei doi speakeri și public, tinerii fiind extrem de curioși asupra modului de înființare și dezvoltare a unui business.  Vrem ca pe viitor cei de la RBL să continue acest proiect deoarece acesta nu doar că oferă un imbold tinerilor, ci îi și schimbă, nu de haine, ci le schimbă modul de gândire pe care in sistemul actual educational nu se pune un accent profund.

ICY este o organizație care dorește mai mult de la tineri, care vrea ca prin proiecte și acțiuni să dezvolte personalitatea noii generații, dar câteodată nu este suficient ca noi să vrem, ci este necesar ca tinerii să își dorească…

Din păcate, indiferența omoară orice speranță de evoluție, fără speranță și credință nu există un viitor stabil, proiectul ”Vreau să fiu antreprenor” este un ”MUST”, fiind conceput după identificarea unei probleme din cadrul societății, cei de la RBL dându-și seama că tinerii nu au o cultură antreprenorială.

Mulți tineri își doresc să devină antreprenori, dar incă nu stiu cum. Putem spune că suntem salvați, numai că nu este așa de simplu precum pare, antreprenoriatul nu este pentru oricine, am putea afirma că ”trebuie să ai sânge” pentru a face parte din această branșă.

Alege!

Că alegi bine sau nu, terbuie să faci o alegere, e mai bine decât să nu faci nimic.

Azi poți, dar mânie nu se știe ce va fi, alege să fii prezent, aici și acum, nu lăsa pe mâine să-ți îndeplinești visul de a deveni antreprenor sau oricare altul, momentul prielnic nu este mâine, viitorul nu este o certitudine.

Eu vreau, noi vrem, cu toții vrem să…devenim antreprenori!

Vreau să fiu antreprenor! Tu?

E timpul să alegi! Fă parte din ceea ce noi numim schimbare, fă parte din ICY!

Alege!

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”VSFA”]die besten casino spiele